Levering

Uw bestelling wordt, indien voorradig, binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verstuurd. Als het artikel niet op voorraad is, bestellen we dit voor u. We laten u dat via email weten. De levertijd bedraagt dan tussen de 10 en 14 dagen.

Verzendkosten

De Vulpenwereld hanteert voor verschillende bestellingen verschillende verzendkosten. Zie hieronder de prijzen voor de verzending van verschillende producten:

  • €0,- voor de verzending van een bestelling boven de €50,-.
  • €2,50 voor de verzending van een bestelling tot €50,- per brievenbuspost. Het gaat hier om een bestelling die wel door uw brievenbus past, zoals o.a. ballpointvulling, rollerballvulling en een doosje inktpatronen.
  • €5,00 voor de verzending van een bestelling tot €50,- per pakketpost. Het gaat hier om een bestelling die niet door uw brievenbus past.

Retourneren

Indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet vanwege een technisch gebrek mag het product worden geretourneerd. Het pakketje dient u binnen 14 dagen retour te melden en daarna voldoende gefrankeerd te versturen naar ons adres. De producten mogen alleen worden geretourneerd indien deze onbeschadigd en niet gebruikt zijn. U heeft de keuze om het product om te ruilen of het aankoopbedrag retour te ontvangen.Artikelen die speciaal voor u zijn vervaardigd (bijvoorbeeld omdat het artikel gegraveerd is), of speciaal voor u besteld is, kunnen niet worden geruild of teruggenomen.

Let op! Indien een product is gegraveerd is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Mocht u een product retour willen sturen, zorg er dan altijd voor dat u een kopie van uw aankoopfactuur meestuurt, voorzien van de reden van het retourneren. Het adres wat u hiervoor kunt gebruiken is:

De Vulpenwereld
Oude Ebbingestraat 16
9712 HJ Groningen
Nederland.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.