Loading...

Schrijfwarenspecialist

Privacy statement

Dit document bevat de privacyverklaring van De Vulpenwereld. Hierin wordt omschreven hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan die worden verzameld via de website van De Vulpenwereld

Inleiding

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot deze gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. Deze privacyverklaring zal soms (onaangekondigd) wijzigen, bijvoorbeeld door wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

De Vulpenwereld

De Vulpenwereld

U leest op dit moment de privacyverklaring van De Vulpenwereld.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door De Vulpenwereld verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door De Vulpenwereld, neem dan gerust contact op!

  • De Vulpenwereld
  • Oude Ebbingestraat 16
  • 9712 HJ, Groningen
  • 050 - 313 49 08
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • https://devulpenwereld.nl/
  • KVK-nummer: 63912007
  • BTW-nummer: NL107790579B02

Doel gegevens

Er worden een aantal persoonsgegevens verzameld door De Vulpenwereld. Deze worden hieronder toegelicht.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of (sub)opdrachtnemers.

3.A. Contact opnemen

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met De Vulpenwereld via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om u van een antwoord te kunnen voorzien, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag of opmerking.

3.B. Analytics

De website van De Vulpenwereld verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegeven zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw websitebezoek of de pagina’s die u regelmatig bezoekt.

3.C. Account aanmaken

Uw gegevens zullen verzameld worden als u een account aanmaakt op de website van Westpoint. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een account voor u te kunnen maken, zoals uw naam, gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres.

3.D. Bestelformulier

Uw gegevens zullen verzameld worden als u een bestelling plaatst bij De Vulpenwereld via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om u van een antwoord te kunnen voorzien, zoals uw titel, voornaam, achternaam, adres, postcode, plaats, telefoon en land.

3.E. Betaling

De Vulpenwereld maakt gebruik van Mollie voor haar webshop om betaalmogelijkheden zoals iDeal of PayPal te kunnen realiseren. Als u als consument (betaler) gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt, zoals uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer of creditcardnummer), IP-adres en internetbrowser en apparaat type. In sommige gevallen, uw voor- en achternaam, adresgegevens, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant en overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Ontvangers

De gegevens die De Vulpenwereld ontvangt en verwerkt worden beheerd door middel van:

4.A. Internetbureau Praes

De website van De Vulpenwereld worden gehost bij internetbureau Praes. Als u contact opneemt via de formulieren via e-mail, dan worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van internetbureau Praes. De servers van internetbureau Praes worden gehost vanuit het TCNN Data Center op het Zernike Science Park in Groningen (Nederland).

Opslagperiode

4.B. Mollie

De betaalmogelijkheden op de website van De Vulpenwereld worden mogelijk gemaakt door Mollie. Als u een betaling verricht, worden desbetreffende gegevens, en wanneer nodig van uw gebruikersprofiel, opgeslagen op de servers van Mollie. Deze gegevens worden verstuurd via een beveiligde verbinding (SSL).

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door De Vulpenwereld, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

5.A Contact opnemen

Op het moment dat u contact opneemt met De Vulpenwereld via e-mail, dan worden die gegevens die u meestuurt zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres opgeslagen op de mailservers.

5.B Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

5.C Mollie

Als u als consument (betaler) gebruik heeft gemaakt van Mollie bewaart De Vulpenwereld uw persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, indien een dergelijke verplichte wettelijke termijn niet van toepassing is, niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen waarvoor uw persoonsgegevens werden verkregen. Voor de persoonsgegevens die Mollie ontvangt in het kader van de beoordeling van uw aanvraag, het opstellen en uitvoeren van de overeenkomst en het verwerken van betalingen, betekent dit in ieder geval dat Mollie uw persoonsgegevens niet langer bewaart dan vijf jaren na afwijzing van uw aanvraag of de beëindiging van de overeenkomst.

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door De Vulpenwereld of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via de boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweetrapsverificatie. Bij deze tweetrapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar De Vulpenwereld. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van De Vulpenwereld privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url van de website in de browser.

Uw rechten

6.A Recht op inzage

U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij De Vulpenwereld vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met De Vulpenwereld. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens

6.B Recht op rectificatie

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door De Vulpenwereld. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke e-mail.

6.C Recht op wissen van gegevens

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij De Vulpenwereld vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het te laten wissen van uw gegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet langer in staat zijn om u van dienst te zijn.

6.D Recht op overdracht

Mocht u de gegevens nodig hebben die bij De Vulpenwereld opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u recht op overdracht. Hierbij dient De Vulpenwereld al uw gegevens over te dragen aan de andere partij. Het is mogelijk dat hier kosten voor in rekening voor worden gebracht.

6.E Recht op indienden van een klacht

U heeft het recht om een klacht in de dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat De Vulpenwereld niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat via deze link.

6.F Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat De Vulpenwereld uw gegevens gebruikt? Dan heeft u recht op het stoppen van het gebruikt van uw persoonsgegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet langer in staat zijn om u van dienst te zijn.

Plichten

7.A Verwerken van gegevens

De Vulpenwereld verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van De Vulpenwereld via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van diensten of producten.

7.B Behouden van gegevens

Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om e-mail te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan De Vulpenwereld de betreffende dienst niet aanbieden.

7.C Delen van gegevens

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met De Vulpenwereld met anderen dan de hierboven partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

7.D Recht tot openbaren

De Vulpenwereld behoudt zicht het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer De Vulpenwereld dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om rechten, eigendom of veiligheid van De Vulpenwereld te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw privacy zoveel mogelijk te respecteren.

De gegevensverzameling in de website van De Vulpenwereld is gecontroleerd en gedocumenteerd door Internetbureau Praes. Voor informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 050 – 8200 900.

Laatst gewijzigd op: 24-10-2018

De cookies staan uitgeschakeld voor deze website.
Je kunt cookies toestaan door op onderstaande knop te klikken.

Parker 5th

Parker lanceert een nieuwe generatie schrijfsystemen dat het midden houdt tussen vulpen, balpen en rollerpen. De 5th technology combineert een nieuw ontworpen soepel glijdende punt met een nieuwe soepel glijdende inkt die niet vlekt maar waar ook langere tijd de dop mag worden vergeten zonder uit te drogen.

  • Parker
  • Cross
  • Diplomat
  • Caran d'ACHE
  • Lamy
  • Aurora
  • Fisher
  • Sailor
  • Mont Blanc
  • Pelikan
  • Pilot
  • Sheaffer
  • Visconti
  • Waterman

De Vulpenwereld

Openingstijden

Ma:Gesloten
Di:09.30 - 18.00
Wo:09.30 - 18.00
Do:09.30 - 18.00 / 19.00 - 21:00
Vr:09.30 - 18.00
Za:09.30 - 17.00
Zo:Gesloten

Log in

create an account