Scribo Feel Grigio Notte 18k Vulpen

Oorspronkelijke prijs was: € 710,00.Huidige prijs is: € 399,99.

Op voorraad

€ 
Keurmerk webwinkel

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Klanten beoordeling: 9,4 / 10

Gratis verzending vanaf € 50,-

Veilig betalen

Scribo Feel Grigio Notte 18k Vulpen

Scribo creëerde hun eerste vulpen om te vertellen wat het voor ons betekent om te voelen, te proberen, te ervaren hoe we met de hand schrijven. Ze creëerden het gevoel zoals je het ziet om de hele Scribo-filosofie in een schrijfinstrument tot uitdrukking te brengen. Scribo heeft het zo ontworpen om te vertellen wie we zijn, ons verhaal en wat we denken dat een vulpen zou moeten doen: de hand uitnodigen om goed te schrijven. Scribo Feel is niet alleen onze eerste vulpen, het is onze column waarop we een toekomst kunnen bouwen om op te schrijven. Zoals in de beste traditie van handschriftinstrumenten, is elk stilistisch detail van de Scribo Feel bedacht, ontworpen en vervaardigd om een ​​unieke vulpen te creëren die opvalt in de zoektocht naar de beste schrijfervaring.

Het lichaam van de pen, dat in de vorm van de Dorische kolom glijdt, wordt met de hand gedraaid vanaf een stevige staaf. De dop, de houder en de knop, gekenmerkt door een lichte entasis (van het Griekse woord εντείνω) die de vorm versterken, beschrijven een statig object met een neoklassiek, elegant en tijdloos ontwerp. Zelfs de penpunthouder, voordat deze taps toeloopt naar het klassieke ronde gedeelte, is afgewerkt met een vleugje facet dat het handvat vergemakkelijkt en u in staat stelt om de hoek waarmee u de penpunt wilt gebruiken beter te beheren. Feel is een uitnodiging om een ​​unieke schrijfervaring van de hoogste kwaliteit te beleven; het is een aansporing om ieders eigen schrijfstijl te zoeken, het is een eerbetoon aan de esthetiek van handschrift en het plezier van schrijven.

De Scribo Feel wordt geleverd met een handgemaakt, zacht zakje van echt leer en katoen om twee schrijfinstrumenten te beschermen. In het zijvak zit een doekje om je vulpennen schoon te houden. Een kostbare en moderne verpakking om uw favoriete schrijfwaren altijd bij u te hebben.

De Scirbo Feel vulpen heeft een 18kt gouden fijne penpunt. Een unieke penpunt, dezelfde penpunt gebruikt door Omas en dat is voor Scribo de eerste steen waarmee opnieuw een gloednieuw verhaal van Italiaanse creativiteit begint. De perfecte match voor de historische penpunt van Scribo is ongetwijfeld de eboniet feeder, die het altijd klaar, genereus, zacht en nauwkeurig schrijven verbetert dankzij het gebruik van het klassieke piston vulsysteem dat tot 1,42 ml inkt kan bevatten.

Schrijfwijze

Fijn

Merk

Scribo

Kleur

Grijs

Bekijk ook: