Scribo Feel Vulcano 18k Vulpen

 461,50

Op voorraad

€ 
Keurmerk webwinkel

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Klanten beoordeling: 9,5 / 10

Gratis verzending vanaf € 50,-

Veilig betalen

Scribo Feel Vulcano 18k Vulpen

De Scribo Feel Vulcano vulpen is vernoemd naar het eiland Vulcano, met zijn prachtige baaien, pittoreske stapels en privéstranden. Het is een van de meest populaire eilanden in de Middellandse Zee.

Scribo creëerde hun eerste vulpen om te vertellen wat het voor ons betekent om met de hand te voelen, te proberen en te ervaren. Ze creëerden het gevoel zoals je het ziet om de hele Scribo-filosofie uit te drukken in een schrijfinstrument. Scribo ontwierp het op deze manier om te vertellen wie we zijn, ons verhaal en wat we denken dat een vulpen zou moeten doen: de hand uitnodigen om goed te schrijven. Scribo Feel is niet alleen onze eerste vulpen, het is onze column om op te bouwen aan een toekomst om op te schrijven. Zoals in de beste traditie van handschriftinstrumenten, is elk stilistisch detail van de Scribo Feel bedacht, ontworpen en vervaardigd om een ​​unieke vulpen te creëren die opvalt in de zoektocht naar de beste schrijfervaring.

De Scribo Feel wordt vergezeld door een handgemaakte zachte tas van echt leer en katoen, gemaakt om twee schrijfinstrumenten te beschermen. In het zijvak zit een doekje om je vulpennen schoon te houden. Een kostbare en moderne verpakking om je favoriete schrijfinstrumenten altijd bij je te hebben.

De Scribo Feel vulpen heeft een 18kt gouden penpunt verkrijgbaar in een fijne of medium schrijfdikte. Een unieke penpunt, dezelfde penpunt die door Omas werd gebruikt en dat is voor Scribo de eerste steen om opnieuw een gloednieuw verhaal van Italiaanse creativiteit mee te beginnen. De perfecte match voor Scribo’s historische penpunt is ongetwijfeld de eboniet feeder, die het altijd klaar, royale, zachte en nauwkeurige schrijven verbetert, dankzij het gebruik van het klassieke piston-vulsysteem dat tot 1,42 ml inkt kan bevatten.

Kleur

Grijs, Zwart

Soort

Vulpen

Merk

Scribo

Schrijfwijze

Medium

Bekijk ook: