Beoordeling door klanten: 9,5 / 10

0  0,00

Aurora Internazionale Orange

 854,10

Op voorraad

€ 
Keurmerk webwinkel

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Klanten beoordeling: 9,5 / 10

Gratis verzending vanaf € 50,-

Veilig betalen

Aurora Internazionale Orange

Er zijn producten die letterlijk de geschiedenis van Aurora hebben geschreven, unieke stukken die onuitwisbare herinneringen oproepen. Deze erfenis staat voor jarenlange passie en onveranderd oog voor detail: er is nu een nieuwe kans om de geschiedenis opnieuw te beleven met Aurora’s Internazionale vulpen.

De iconische vulpen is gemaakt van oranje resin met vergulde details en heeft een rijk bewerkte clip en dopring met vintage decoraties. De historische Aurora tekst is terug te vinden op de houder. De 18 karaat gouden, iconische Aurora penpunt heeft een ebonieten voeder en is voorzien van een historische greep. De collectie is gelimiteerd tot 919 stuks en wordt geleverd in een zwarte, houten doos met speciale vintage sleeve.

Aurora, opgericht in 1919 in Turijn, is een Italiaans schrijfwaren merk. De passie voor schoonheid, stijl en aandacht voor kwaliteit, maken het bedrijf een internationale voorloper. Aurora houdt vast aan de ‘’Made in Italy’’ traditie met het maken van unieke schrijfinstrumenten door vakmanschap en technologie.

Soort

Vulpen

Merk

Aurora

Kleur

Oranje

Schrijfwijze

Medium

Bekijk ook:

Titel

Ga naar de bovenkant