Aurora 88 Ebonite Blue Marbled Vulpen

 888,00

Op voorraad

€ 

Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd

Beoordeling door klanten: 9,5 / 10

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen retourneren

Fysieke winkel

Veilig betalen

Aurora 88 Ebonite Blue Marbled Vulpen

PRE-ORDER alvast uw exemplaar, leverbaar vanaf medio juni!

Ontdek de tijdloze schoonheid en verfijning van de Aurora 88 Ebonite Blue Marbled Vulpen. Met zijn kenmerkende marmeren blauwe ontwerp en onberispelijke vakmanschap belichaamt deze vulpen de essentie van luxe schrijfinstrumenten.

Elke pen is met de hand vervaardigd door de bekwame ambachtslieden van Aurora, een toonaangevende naam in de wereld van hoogwaardige pennen. De Ebonite Blue Marbled Vulpen is geen uitzondering, met zijn soepele lijnen en perfecte balans, waardoor elk woord moeiteloos op het papier glijdt.

Of u nu een liefhebber bent van schrijven of op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een bijzonder persoon, deze vulpen zal zeker indruk maken. Het tijdloze ontwerp spreekt zowel liefhebbers van klassieke elegantie als liefhebbers van modern design aan.

Met zijn hoogwaardige constructie en aandacht voor detail is de Aurora 88 Ebonite Blue Marbled Vulpen niet alleen een schrijfinstrument, maar ook een symbool van stijl en verfijning. Voeg vandaag nog een vleugje klasse toe aan uw schrijfervaring met deze prachtige pen.

Soort

Vulpen

Merk

Aurora

Kleur

Blauw, Zwart

Schrijfwijze

Fijn, Medium

Bekijk ook: