Tibaldi Bonania Bora Bora vulpen

Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 146,25.

Op voorraad

€ 
Keurmerk webwinkel

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Klanten beoordeling: 9,4 / 10

Gratis verzending vanaf € 50,-

Veilig betalen

Tibaldi Bonania Bora Bora vulpen

De Tibaldi Bononia is gemaakt van resin met palladium afwerking.

De Tibaldi Bononia Vulpen is gemaakt van kunsthars met palladium afwerking. Hij heeft een cartridge/converter vulsysteem.

De pennencollecties van vandaag vormen een krachtige shortlist van iconische stukken uit de archieven en combineren streetstyle-trends met modestatistieken. Een hernieuwde mix van schrijfmateriaal die opvalt als perfect vertrouwd en ongelooflijk avontuurlijk tegelijk. Vloeiende unisex-modellen versmelten in een chique eigentijdse vervaging en brengen alles naar een hoger niveau.

Authentiek Italiaans, dit merk bestaat sinds 1916. Ontstaan ​​in Florence opgericht door Giuseppe Tibaldi – een man met een bijzondere passie voor het maken van pennen. Het bedrijf was een industriële droom tot 1965. Na enkele decennia van managementomzetten in het verleden, wordt tegenwoordig voorgezeten door de Aquila-familie, een Italiaanse levenslange virtuoos in de pennenindustrie, en een belangrijke eigenaar van zowel de handelsmerken Tibaldi als Montegrappa.Het hoofdkantoor van het Tibaldi-bedrijf verhuisde in 2004 van Florence naar Bassano del Grappa, waardoor dit beruchte label een nieuw en levendig nieuw elan kreeg.

Soort

Vulpen

Merk

Tibaldi

Kleur

Blauw

Schrijfwijze

Fijn, Medium

Bekijk ook: